Filozofia firmei

 

Depunem eforturi continue pentru a ţine pasul cu schimbarea permanentă a pieţei.Prin această ne referim la costurile de transport care sunt în creştere şi concurenţa acerbă. Suntem de părere că alegând această traiectorie nu doar ne menţinem poziţia pe piaţa ci o şi îmbunătăţim. În acelaşi timp, facem tot posibilul ca prin serviciile noastre să ne menţinem clienţii multumiţi. Certificarea ISO 9001:2008, ultima pe care am obţinut-o demonstrează cel mai bine progresul pe care îl facem.

 

Pentru a satisface ultimele cerinţe, ne-am echipat unităţile de transport cu centuri de securizare cu o capacitate de 500 dAN, preşuri anti-alunecare şi colţare.
    Firma ROZOTI a luat fiinţă în anul 1993, având o tradiţie de prestigiu pe piaţa de transport românească şi europeană. Constituindu-se imediat după liberalizarea pieţei de capital românească, firma ROZOTI este o societate cu capital integral românesc. Specializaţi în transportul de mărfuri, compania noastră oferă servicii de transport intern si internaţional în regim door to door. Cu experienţa acumulată de-a lungul timpului am urmărit întotdeauna să servim clienţii noştri cu promptitudine şi profesionalism. Deviza noastră este dinamism, calitate, rapiditate.
    Creştem de la an la an. Cifra de afaceri a firmei s-a dublat şi s-a triplat pe măsură. Parcul auto este foarte bine dotat cu autocamioane de ultimă generaţie. Cursele sunt monitorizate cu sistem GPS care pune la dispoziţie informaţii constante şi rapide astfel încât clientul să ştie în fiecare moment poziţia exactă a mărfii transportate. Pentru clienţii speciali, care au la dispoziţie programul necesar pentru urmărire, putem oferi acces non stop la sistem nostru de monitorizare. Camioanele mai sunt echipate cu aparat de navigație, în acest şoferii găsesc adresa respectivă din prima fără timp irosit pentru căutare.
   

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră am conceput:

       ● un sistem de tarifare modular în funcţie de frecvenţa cu care clientul ne alege pe noi ca transportator;

       ● un serviciu de consiliere a clienţilor privind optimizarea transporturilor şi reducerea costurilor

    De-a lungul unei curse marfa clientului este asigurată prin asigurarea CMR până la valoarea de 1.500.000 Euro, încheiată la asiguratorul german Allianz.  Siguranţa şi seriozitatea sunt condiţii primordiale în activitatea noastră de zi cu zi. Obiectivul nostru principal este să satisfacem pe deplin cerinţele clienţilor noştri. În speranţa unei colaborări fructuoase vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail.

 

Go to top