Bine ati venit la ROZOTI

Transport rutier international

 

 Lunga noastra experienta pe piata europeana si nationala, precum si constanta preocupare de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii in transporturile internationale garanteaza pentru profesionalismul cu care onoram comenzile si ne desfasuram proiectele.

De prima importanta pentru firma noastra este calitatea si siguranta livrarilor. Numele firmei Rozoti reprezinta, de la momentul infiintarii sale, in 1993, si pana astazi eficienta in transporturile internationale. De la sediul nostru, localizat imediat langa granita, organizam transporturi spre interiorul tarii si stam cu flexibilitate la dispozitia dumneavoastra in toata Uniunea Europeana.

Scurt Istoric

·         în 1993 familia Silaghi înființează firma de transport Rozoti, începând activitatea cu un singur camion. Familia este și în prezent unicul acționar al companiei.

·         în perioada 1995-1998 treptat am extins și am modernizat parcul auto, asigurând deservirea clienților actuali și pe plan internațional.

·         în perioada 1999-2004, prin extinderea portofoliului clienților, ne-am asigurat ca numele Rozoti să fie una cu servicii de logistică de calitate

Din 2005 ne-am consolidat prezența pe piața transporturilor naționale și internaționale, ajungând în prezent să ne mândrim cu beneficiari multumiți care sunt deserviți de o echipă formată într-un spirit familiar.

Rozoti lucreaza cu cele mai variate firme pe plan european si national, indiferent de ramura de activitate si de dimensiune. Va invitam sa va convingeti personal de referintele noastre. Rozoti este partenerul potrivit pentru transporturile dumneavoastra internationale!

Va intereseaza informatii suplimentare? Contactati-ne pe mail sau la telefon. Personalul nostru cu experienta in transporturi internationale va sfatuieste si va informeaza in limbile romana, maghiara, engleza, germana si franceza.

 

 

 

Go to top