Üdvözöljük a ROZOTI cégnél 

Nemzetközi közúti fuvarozás.

 

Sokéves tapasztalatunk az európai és a hazai piacon, úgy mint állandó célunk, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsuk partnereinknek, garantálják a megbízásaink professzionális lebonyolítását. Cégünk számára elsődleges fontosságú a szállítmányozások minőségi és biztonságos szervezése és kezelése. Cégünk 1993-ben való megalapítása óta, a Rozoti név az eredményes nemzetközi szállitmányozást jelenti. Székhelyünkről, rögtön a román-magyar határ mellől, szervezzük meg europán belüli szállítmányaikat, valamint országon belül is rugalmassan állunk rendelkezésére.

 

Rövid CÉGTÖRTÉNET

1993-ban a Szilágyi család megalapítja a Rozoti szállítmányozási céget, a munkát egyetlen teherautóval kezdik nemzetközi viszonylatban. A család ma is a vállalat egyetlen részvényese.

1995-1998 között fokozatosan bővítettük és korszerűsítettük a flottát, mellyel már hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

1999-2004 között a portfólió bővítésével biztosítottuk, hogy a Rozoti márkanév eggyé váljon a minőségi logisztikai szolgáltatások fogalmával

2005-től megerősítettük jelenlétünket az Európai szállítmányozási piacon és jelenleg büszkén állapíthatjuk meg, hogy ügyfeleink elégedettek, hogy egy családias légkörben alakított csapat szolgálja ki őket.

Nemzetközi szinten Rozoti a legváltozatosabb cégekkel dolgozik, üzletágtól és mérettöl függetlenül. Győződjön meg Ön is referenciáinkból, hogy cégünk, a Rozoti, a megfelelő partnere a nemzetközi szállítmányozásban

További részletek érdeklik? Keressen fel bennünket telefonon vagy e-mailben. A nemzetközi szállítmányozásban specializált munkatársaink, szívesen állnak rendelkezésére magyar nyelven, angolúl, németűl, franciául és románul.

 

Go to top