Petre Carp 7, calea Borsului, Oradea, Bihor

Informatii la: +40 746.280.777

Cere Cotatie

  29 ani

  experienta

1200

clienti multumiti   

31.000

transporturi

682.000

tone de marfa livrata

49 milione

de km parcursi

Bine ati venit la ROZOTI

- Transport rutier international -

 

 

Experiența noastră de peste 25 de ani pe piața europeană și constanta preocupare de a oferi clienților noștri servicii de înaltă calitate în transporturile naționale și internaționale, reprezintă garanția profesionalismului cu care urmărim satisfacera nevoilor partenerilor noștri. Principiile după care ne ghidăm în activitatea noastră sunt calitatea, promptitudinea și siguranța livrărilor. Activitatea noastră este susținută de un număr mare de camioane proprii și subcontractate dotate conform standardelor transporturilor internaționale.

 

Servicii

 

Oferta Rozoti, cuprinde o gama diversificata de servicii de transport, care acopera nevoile clientilor si partenerilor nostri: transport de marfa intern si international generala, frigorific, agabaratic, periculoase (ADR), etc

 

Detalii

 

 

Parc Auto

 

Flota noastra este una moderna, cu  camioane  EURO 6 echipate la cele mai inalte standarde, cu semiremorci normale si  frigorifice de toate dimensiunile cu care reusim sa  acoperim toate nevoile clientilor nostri

 

Detalii

 

 

Cere Cotatie

 

Daca doriti sa deveniti clientul nostru, veti putea primi o oferta corecta din partea noastra prin completarea cat mai detaliata a formularului accesand aceasta pagina

 

 

Detalii

 

 

 

Scurt istoric al firmei noastre de transport

 

 

In 1993 familia Silaghi infiinteaza firma de transport Rozoti, incepand activitatea cu un singur camion. Familia este si in prezent unicul actionar al companiei.

 

In perioada 1995-1998 treptat am extins si am modernizat parcul auto, asigurand deservirea clientilor actuali si pe plan international.

 

In perioada 1999-2004, prin extinderea portofoliului clienților, ne-am asigurat ca numele Rozoti sa fie una cu servicii de logistica de calitate.

 

Din 2005 ne-am consolidat prezenta pe piata transporturilor nationale si internationale, ajungand in prezent sa ne mandrim cu beneficiari multumiti  care sunt deserviti de o echipa formata intr-un spirit familiar.

 

 

 

 

 

Firma noastra de transport lucreaza cu cele mai variate firme pe plan european si national, indiferent de ramura de activitate si de dimensiune. Va invitam sa va convingeti personal de referintele noastre. Rozoti este partenerul potrivit pentru transporturile dumneavoastra internationale!

 

Va intereseaza informatii suplimentare? Contactati-ne pe mail sau la telefon. Personalul nostru cu experienta in transporturi internationale va sfatuieste si va informeaza in limbile romana, maghiara, engleza, germana si franceza.

 

 

 


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Filozofia firmei

 

Depunem eforturi continue pentru a tine pasul cu schimbarea permanenta a pietei. Prin aceasta ne referim la costurile de transport care sunt in crestere si concurenta acerba. Suntem de parere ca alegand aceasta traiectorie nu doar ne mentinem pozitia pe piata ci o si imbunatatim. In acelasi timp, facem tot posibilul ca prin serviciile noastre sa ne mentinem clientii multumiti.

 

Certificatele ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 45001 si HACCP demonstreaza cel mai bine progresul pe care il facem.

 

Politica de anticoruptie >