+40 259-419.889  /  +40 744-324.940         office@rozoti.ro

Bine ati venit la ROZOTI

- Transport rutier international -

 

Lunga noastra experienta pe piata europeana si nationala, precum si constanta preocupare de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii in transporturile internationale garanteaza pentru profesionalismul cu care onoram comenzile si ne desfasuram proiectele.

 

De prima importanta pentru firma noastra este calitatea si siguranta livrarilor. Numele firmei Rozoti reprezinta, de la momentul infiintarii sale, in 1993, si pana astazi eficienta in transporturile internationale. De la sediul nostru, localizat imediat langa granita, organizam transporturi spre interiorul tarii si stam cu flexibilitate la dispozitia dumneavoastra in toata Uniunea Europeana.

 

 

     

11.618

Incarcare

 

54.564

Descarcare

 

241.654

Km parcurse

 

456.456

Transporturi

 

 

 

Dienstleistungen

 

Va oferim o gama larga de servicii cum ar fi transport de marfa national si international, transport frigorific, transport de marfa periculoase si multe alte.

 

 

Fuhrpark

 

Dispunem de o flota moderna de camioane proprii, normale si frigorifice de toate dimensiunile necesare. Flota noastra este dotat la cele mai inalte standarde.

 

 

Preisanfragen

 

Daca doriti sa aflati o oferta din partea companiei noastre, va rugam sa completati cat mai detailat formularul de cerere accesand aceasta pagina.

 

 

Kontakt

 

Echipa Rozoti va sta la dispozitia dumneavoastra. Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa contactati departamentele coraspunzatoare.

 

 

 


 

 

Scurt Istoric al firmei noastre

 

In 1993 familia Silaghi infiinteaza firma de transport Rozoti, incepand activitatea cu un singur camion. Familia este si in prezent unicul actionar al companiei.

In perioada 1995-1998 treptat am extins si am modernizat parcul auto, asigurand deservirea clientilor actuali si pe plan international.

In perioada 1999-2004, prin extinderea portofoliului clienților, ne-am asigurat ca numele Rozoti ss fie una cu servicii de logistica de calitate.

 

Din 2005 ne-am consolidat prezenta pe piata transporturilor nationale si internationale, ajungand in prezent sa ne mandrim cu beneficiari multumiti care sunt deserviti de o echipa formata intr-un spirit familiar.

 

Rozoti lucreaza cu cele mai variate firme pe plan european si national, indiferent de ramura de activitate si de dimensiune. Va invitam sa va convingeti personal de referintele noastre. Rozoti este partenerul potrivit pentru transporturile dumneavoastra internationale!

 

Va intereseaza informatii suplimentare? Contactati-ne pe mail sau la telefon. Personalul nostru cu experienta in transporturi internationale va sfatuieste si va informeaza in limbile romana, maghiara, engleza, germana si franceza.